• img

Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., diadegkeun dina 2009, mangrupikeun produsén pilem BOPA sareng supplier anu ngahijikeun produk R&D, manufaktur cerdas sareng promosi pamasaran.Film fungsional, kayaning pilem BOPA disadiakeun dina sagala rupa widang industri konsumen badag, misalna, kadaharan, pamakéan sapopoé, farmasi produk éléktronik jeung kandaraan énergi anyar, jsb. konsumsi dina hal genah, neundeun jeung pamakéan, tapi ogé ensures kaséhatan publik sarta kasalametan pakean, kadaharan, perumahan jeung transportasi dina cara sagala-buleud.

Nurut kana misi perusahaan,Bahan Leuwih alus, Hirup Leuwih alus, Changsu museurkeun kana panalungtikan sareng aplikasi pilem fungsional sareng téknologi inti.Ayeuna, Changsu parantos sadar produksi masal produk inti dina produk séri ULTRANY, produk séri Supamid, PHA pikeun Paket Li-batré sareng pilem BOPLA Biodegradable.Ngeusian celah pasar bahan pilem high-end sareng neraskeun mingpin inovasi téknologi sareng pamekaran industri.

Henteu ngan ukur inovasi Changsu dina téknologi sareng produk salawasna ngajaga posisi ngarah di industri, tapi ogé meunang Proyék Demonstrasi Pilot Manufaktur Intelligent Nasional, Proyék "Pabrik Héjo" Nasional sareng parantos dipilih salaku Juara Siluman Made in China.Éta mangrupikeun anggota Cina munggaran tina Save Food Initiative of FAO sareng teras-terasan nyumbang kana ngajagi sareng ningkatkeun kasalametan produk industri konsumen ageung sareng mastikeun kaamanan pangan global.

Leuwih ti éta, Xiamen Changsu bayaran perhatian luhur ka harmonis ko-ayana sarta ngembangkeun terpadu antara usaha jeung jalma, alam jeung masarakat.Sanggeus taun ngembangkeun sarta akumulasi, Xiamen Changsu geus ngawangun sistem manajemen dibudidaya unik sarta ngabogaan tim manajemen profésional sarta tim panalungtikan.Dina mangsa nu bakal datang, Xiamen Changsu bakal neruskeun nyadiakeun leuwih kualitas luhur pilem fungsi pikeun umat manusa ngaliwatan inovasi ilmiah sarta téhnologis, narékahan pikeun jadi warga pausahaan global unggulan, sarta nyieun usaha unremitting pikeun ngaronjatkeun kualitas kahirupan manusa jeung nyieun lingkungan ékologis geulis. .

1 (2)

Milestones

历程-修改版

Mitra

4
6

Pameran

The 33rd International Exhibition on  Plastics and  Rubber Industries in Guangzhou-May. 23th, 2019

Pameran Internasional ka-33 ngeunaan Plastik sareng Industri Karét di Guangzhou-Mei.23, 2019

INDOPLAS in Indonesia-Step. 19-22th, 2018

INDOPLAS di Indonésia-Lengkah.19-22, 2018

The 32nd International Exhibition on  Plastics and  Rubber Industries in Shanghai-Apr. 24-27th, 2018

Pameran Internasional ka-32 ngeunaan Plastik sareng Industri Karét di Shanghai-Apr.24-27, 2018