• img

Téknologi

Extrusion

Ekstrusi

Casting

Casting

MD Orientation

Orientasi MD

TD Orientation

Orientasi TD

Rewinding

Ngagulung deui

System Manufaktur

System Manufaktur

Tim Manufaktur

 

Kami gaduh tim manufaktur anu luar biasa sareng stabil, anu teras-terasan ngadamel terobosan dina téknik, peralatan, manajemén sareng hemat energi.Aranjeunna nyiptakeun produk kualitas luhur anu konsisten pikeun konsumén, anu ngajamin harga sareng kaunggulan kualitas Changshu.

 

1
2
3

Parabot Manufaktur

Kami gaduh jalur produksi anu canggih kalayan pakarang anu paling canggih anu diimpor ti Jerman, Jepang, Austria sareng nagara-nagara sanés.

Kalayan mesin anu stabil sareng otomatis, produk urang tiasa nyumponan kabutuhan palanggan anu béda sareng pasar anu parobihan.Kami kasohor di dunya pikeun produk kualitas luhur sareng gaduh daya saing anu kuat di sakumna dunya.

2
1
download