• img

Kulawarga produk

Film BOPA Fungsional

Film BOPLA dumasar-bio

Fitur produk

Aplikasi

produk hadir: sequentially stretched BOPA, mékanis sakaligus stretched BOPA (MESIM), linier motor sakaligus stretched BOPA (LISIM), tinggi-panghalang pilem nilon, matte pilem nilon, pilem nilon pikeun metallization, ultra-ipis pilem nilon, strengthened pilem nilon, low -Pilem nilon COF, jsb.
  • Bungkusan Dahareun
  • Narkoba-Elec bungkusan
  • Bungkusan Consumable
  • Lain

Kualitas

Kami tetep ngaleuwihan pengecualian anu terus-terusan para nasabah kalayan produk sareng jasa kualitas luhur ku jalan anu aman sareng hemat energi.

Changsu dilengkepan ku fasilitas tés canggih, tim pamariksaan kualitas anu saé sareng sistem manajemen laboratorium lengkep.Dina waktos anu sami, urang ngadegkeun sistem jaminan kualitas ilmiah sareng lengkep sareng ngamajukeun TQM sacara aktip, tujuanana pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna pikeun konsumén.

Kami lulus sertifikasi kualitas, lingkungan sareng kaamanan pangan

Kami saluyu sareng peraturan Éropa, Amérika sareng Internasional ngeunaan pangan, ubar sareng bahan kimia.

Sertipikat

ISO 22000:2018(20201228~20231227)
ISO9001(20210314~20240313)
ISO14001(20210407~20240406)
DIN CERTCO
FDA

Prosés marketization

Inpo & Data