• img

Nilai Bakat

Urang ngahargaan diajar, latihan jeung innovating.Nilai konci urang dilarapkeun ka dulur di parusahaan, sarta kami yakin urang bakal sukses lamun urang boga ambisi sarua.

Kualifikasi:jelas-pikiran, digawé teuas, poténsi-milik.

Prinsip Pilihan: naha pikeun profésional atanapi pikeun posisi managerial, urang milih ku prinsip yén anjeunna dasarna mumpuni pikeun pakasaban ayeuna sarta ngabogaan plasticity cukup pikeun deformasi hareup.Program maju kami "Fast Fostering" bakal ngagali poténsi pinuh sareng ngamungkinkeun anjeunna langkung seueur kamampuan.

Latihan & Tumuwuh

Kami yakin yén pagawé kedah tumbuh babarengan sareng perusahaan, janten kami ajak sadayana pikeun diajar sareng tumbuh nalika damel.Mandiri nangtang jeung timer transcending arwah paling terhormat di Changsu.

 

Jelas Jalur Karir

Pikeun ngahontal pamekaran win-win boh korporasi sareng karyawan, kami ngalaksanakeun manajemén karir karyawan, nyorong aranjeunna pikeun ngajalajah kamampuan sareng jalur karirna sacara terus-terusan.Program Suksesi Posisi Inti sareng Program Pertukaran Proyék pikeun pagawé konci ogé maénkeun peran dina Changsu.Kituna karyawan milih jalur karir maranéhna nurutkeun kapentingan maranéhanana, sarta leuwih difokuskeun husus atawa manajemén sorangan, ditémbongkeun saperti di handap ieu.

Ngawangun Organisasi anu Berorientasi Pembelajaran

Kami komitmen pikeun ngawangun organisasi anu berorientasi diajar pikeun ngabina sumanget gawé babarengan dina tanaga gawé ku nawiskeun aranjeunna latihan konstan sareng kasempetan diajar pikeun merangsang poténsi dulur sareng kahayangna pikeun gawé bareng, nyumbangkeun sareng ngadamel terobosan diri sareng tim.

Program Pelatihan Multiple sareng Komprehensif

Kami nyayogikeun kasempetan diajar anu lega pikeun karyawan kami, kalebet Orientasi, palatihan kaahlian profésional, pelatihan kaahlian manajemén, pelatihan kerja tim anu diperpanjang, EMBA, program EDA pikeun staf khusus sareng pangurus canggih, sareng seminar sareng panyelidikan teknis.

Panaséhat sareng "Program Mawa"

Dina dinten kahiji datang hiji pagawe anyar ka parusahaan, departemen HR nangtukeun anjeunna hiji panaséhat pikeun mantuan manehna pas kana lingkungan anyar pas mungkin tur ningkatkeun kaahlian profésional sarta pituduh anjeunna pikeun tata karir hadé.

Motivasi

Kami narik sareng nahan jalma ku cara mayar kalapa sareng mékanisme panyesuaian kompensasi aktip anu ngahubungkeun gaji hiji kana kinerja sareng kontribusina, gapping pendapatan individu sareng nyegah equalitarianisme.Samentara éta, urang ngaluarkeun faktor pribadi sareng nangtukeun kompensasi ku cara ngevaluasi kinerjana kalayan standar kuantitatif anu obyektif.

Di sagigireun sagala kauntungan ku hukum nasional, urang leuwih paduli ngeunaan parasaan pribadi jeung kabutuhan unggal pagawe sangkan aranjeunna betah.Kauntungan tambahan kami nyaéta: aula makan staf, beus pangiring, pesta ulang taun, kado ulang taun, bonus kawin, bonus bearing, artos panglipur pikeun pamakaman, bonus patén, dana kagiatan bagian, kagiatan judi jajan bulan, tuangeun akhir taun jsb. Rupa-rupa fasilitas sareng kagiatan anu populer pisan, sapertos perpustakaan, ruang baca sareng kopi, gim, zona santai, budaya sareng dinten kaséhatan, rapat olahraga, jsb.

download

Staf Kantin

1 (2)

Perpustakaan

1 (1)

Puseur kabugaran

3

Puseur kabugaran

1 (2)

Hawa Taun Anyar

2

Lobi

Ngahiji sareng Kami

Kami yakin yén pagawé kedah tumbuh sareng perusahaan, janten kami ajak sadayana pikeun diajar sareng tumbuh nalika damel.Mandiri nangtang jeung timer transcending arwah paling terhormat di Changsu.

 

Rekrutmen Kampus
Rekrutmen Sosial
Rekrutmen Kampus

Info padamelan

 

Punten perhatikeun jadwal sareng warta ngeunaan Rekrutmen Kampus sareng pastikeun email sareng telepon anjeun sayogi.

Job Fair

① Kami ngarepkeun komunikasi tatap muka sareng anjeun sareng ngabagéakeun sadayana anu kabetot.A bubuka lengkep bakal aub.

② Kanggo anu sono kana pameran padamelan, mangga buka halaman wéb kami www.chang-su.com.cn kanggo inpormasi lengkep sareng lamaran padamelan.

③ Kami bakal ngajukeun posisi anu paling cocog pikeun anjeun numutkeun minat sareng kasang tukang anjeun.Vérsi final sarta salinan.

Wawancara

 

Kami bakal ngayakeun rapat wawancara saatos pameran padamelan.Punten bawa bahan anu aya hubunganana sareng anjeun dina rapat: transkrip resmi (disegel ku sakola), sertipikat tingkat Inggris (atanapi transkrip), sertipikat tingkat komputer, sareng bahan-bahan sanés anu ngabuktikeun prestasi anjeun di sakola (versi asli sareng salinan. eta).

pasatujuan

 

Kami bakal nginpokeun ka anjeun pikeun nandatanganan perjanjian padamelan upami anjeun ngaku.Upami anjeun mutuskeun nampi panawaran, punten nyayogikeun asli sareng salinan transkrip resmi.


Rekrutmen Sosial

Judul padamelan: Asisten Insinyur Listrik

Judul padamelan: Juru tulis perdagangan luar nagri

Judul padamelan: Spesialis Panaliti Pasar

Judul padamelan: Insinyur asistén mékanis

Judul padamelan: Perwakilan Penjualan (expat)

Urang suksés babarengan!!!

Kanggo inpo nu langkung lengkep, hubungi departemen SDM:

Telepon: 0592-6800888

Surélék:hr@chang-su.com.cn