• img

Warta pausahaan

  • A New Technological Breakthrough – Antibacterial BOPA Film

    Terobosan Téknologi Anyar - Film BOPA Antibakteri

    Kasalametan pangan teu tiasa dikompromi, sareng kaséhatan manusa kedah dijagi unggal waktos.Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., anak perusahaan Sinolong Group, nembé ngadamel terobosan téknologi tonggak ku suksés ngembangkeun pilem BOPA antibakteri dina tahap ékspérimén dina ...
    Maca deui
  • Fashion Giants Launch Sustainable Packaging with Sustainable Material

    Raksasa Pantun Ngaluncurkeun Bungkusan Sustainable sareng Bahan Sustainable

    Anyar-anyar ieu, MAYBELLINE NEW YORK, merek kosmétik terkemuka di dunya, ngaluncurkeun inisiatif kelestarian, Conscious Together, sareng merek kosmétik sapertos P&G sareng Unilever parantos ngaréspon ku netepkeun garis waktos nétral karbon sorangan.Inisiatif ieu boga tujuan pikeun nyieun hiji leuwih tanggung jawab ...
    Maca deui
  • Empowering New Green and Low-carbon Possibilities with BiOPA®

    Empowering Anyar Héjo sarta Low-karbon Kemungkinan kalawan BiOPA®

    Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., anak perusahaan Sinolong Group, nguatkeun kamungkinan héjo sareng rendah karbon anyar sareng BiOPA®, pilem BOPA basis bio munggaran di China!l Réduksi Karbon tina Bahan Baku BiOPA henteu ngan ukur sadar réduksi karbon dina sumberna, tapi ogé gaduh bahan ...
    Maca deui
  • Focus Packaging Details from The National Big Brands!

    Pokus Rincian Bungkusan ti The National Big Brands!

    Jalma anu berorientasi dahareun.jalma bener tambahan attentive kana masalah "dahareun", sarta merek, ogé beuki nyaho kumaha carana nangkep hate konsumen kalawan nikmat.Nalika "poto palsu anu lezat" dina bungkusan pikeun rujukan ngan dipidangkeun di payuneun tuang...
    Maca deui
  • Again! Changsu Won A New National Honor

    Deui!Changsu Meunang Kahormatan Nasional Anyar

    Anyar-anyar ieu, Komisi Pangwangunan sareng Reformasi Nasional ngaluarkeun Hasil Evaluasi 2021 ngeunaan Pusat Téknologi Perusahaan Nasional.Puseur téknologi ti Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd. dipilih dina daptar, ngabuktikeun yén kakuatan inovasi téknologina diakui ...
    Maca deui
  • Concentrate on the Low-Carbon Application of Electronic Products

    Konsentrasi kana Aplikasi Karbon Rendah pikeun Produk Éléktronik

    Sacara umum, sabagéan ageung telepon sélulér di pasar dibungkus ku pilem pelindung pikeun ngajagi telepon énggal tina goresan, ancur, layar goresan sareng kaayaan sanés.Nalika pilem pelindung dicabut, konsumen tiasa mimiti ngalaman telepon énggal, tapi pilem pelindung parantos réngsé ...
    Maca deui
  • BOPLA Film Boosts Fresh Packaging Upgradation

    BOPLA Film Ngaronjatkeun Kemasan Seger

    Pasar pangan seger parantos ngembang pesat dina pangaruh pandémik, sareng tuangeun seger khususna ningali kasempetan kamekaran anu teu pernah aya dina E-commerce.Dina waktos anu sami, aya prihatin ngeunaan kasalametan sareng kabersihan tuangeun seger.Konsumén langkung prihatin kana virus ...
    Maca deui
  • Changsu Won the Title of Individual Champions in Manufacturing

    Changsu Meunang Gelar Juara Individual dina Manufaktur

    Anyar-anyar ieu, Kamentrian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi sacara resmi ngaluarkeun daptar angkatan kagenep Juara Individu dina Manufaktur.Kalayan kauntungan tina pilem BOPA fungsional (film polyamide berorientasi Biaxially) dina TOP dina produksi global sareng penjualan salami sababaraha taun berturut-turut, ...
    Maca deui
  • New Application of BiONLY in Airline Tableware Packaging

    Aplikasi Anyar BiONLY dina Pembungkusan Peralatan Makan Maskapai

    Film biodegradable novél, BiONLY ™ ti Xiamen Changsu, parantos hasil dilarapkeun ka sadaya bungkusan peralatan makan biodegradable China Wétan, Air China sareng maskapai sanés pikeun ngabantosan perusahaan penerbangan Cina ngalaksanakeun tujuan larangan plastik sareng Tujuan Karbon China.Aplikasi anu suksés ...
    Maca deui
  • BiONLY – the Guardian of Green Packaging

    BiONLY - Penjaga Bungkusan Héjo

    Aya kasadaran umum yén pita napel anu dijieun ku polipropilén (PP) dina runtah express boga nilai daur ulang saeutik tur teu bisa didegradasi.Éta nyababkeun 'polusi bodas' beuki parah.Dina dua taun katukang, didorong ku paménta pasar sareng kawijakan, pita ekspres parantos ...
    Maca deui
  • EHA – New Definition of Fresh Food for Pets

    EHA - Harti Anyar tina Dahareun seger pikeun Pets

    Sikep anu robih ngajaga piaraan tina ngagaleuh katuangan piaraan ka masak sacara pribadi parantos nyiptakeun lagu énggal dina industri pangan piaraan.Dibandingkeun sareng tuangeun garing, tuangeun seger gaduh prosedur pamrosesan anu langkung sakedik sareng langkung héjo sareng asli, anu saluyu sareng konsép konsumsi ayeuna penjaga piaraan ...
    Maca deui
  • The 1st NMIF was Successfully Held

    The 1st NMIF junun dilaksanakeun

    The 1st New Material Innovation Fair (NMIF) dilaksanakeun di Xiamen on November 15. Fair dipandu ku kantor pamaréntah utama jeung lembaga otoritatif di Xiamen, hosted ku Xiamen New Materials Industry Association and Degradable Profedssional Committee of China Environmental Protection Fed...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2