produk

ngeunaan
Changsu

Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., diadegkeun dina 2009, mangrupikeun produsén pilem BOPA sareng supplier anu ngahijikeun produk R&D, manufaktur cerdas sareng promosi pamasaran.Film fungsional, kayaning pilem BOPA disadiakeun dina sagala rupa widang industri konsumen badag, misalna, kadaharan, pamakéan sapopoé, farmasi produk éléktronik jeung kandaraan énergi anyar, jsb. konsumsi dina hal genah, neundeun jeung pamakéan, tapi ogé ensures kaséhatan publik sarta kasalametan pakean, kadaharan, perumahan jeung transportasi dina cara sagala-buleud.

warta jeung informasi