• img
231A4268

Alamat

NO, 268, Jalan Wengjiao, Kacamatan Haicang, Xiamen, Fujian, Cina

Telepon

0086-17759719274

0086-0592-6800888

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami