• img

Rute Panalungtikan

Tahapan Komersilisasi

0abbceb2782c8c6cf9fd58d5c15a328

Gagasan

Solusi

Desain &
Pangwangunan

Produksi & peluncuran produk

rd2

Palanggan

1 (3)

Minat Panalungtikan

Inovasi sareng élmu mangrupikeun dasar kasuksésan Changsu.

Kami ngagaduhan sababaraha program panalungtikan anu masih aya:

kaséhatan sarta kaamanan, industri jeung énergi, low-karbon jeung BOPA fungsi séjén.

2

Kaséhatan jeung Kasalametan

1

Industri jeung Énergi

direction3

Karbon rendah

Kakuatan Panalungtikan

Laboratorium polimér kami diadegkeun ku standar Pusat Panaliti Téknik sareng Téknologi Nasional sareng dikokolakeun ku tim panaliti anu profésional anu museurkeun kana pamekaran prosés manufaktur, téknologi sareng pilem khusus.Konsultan téknologi kami mangrupikeun panaliti kapala Institut Akademik Luar Negeri ngeunaan Teknologi Industri.Urang ngahontal gawé babarengan strategis jeung institutes polimér utama jeung korporasi di Cina kaasup Cina Akademi Élmu, anu Sinopec Beijing Akademi Téknik Kimia, Xiamen Universitas, Xiamen Universitas Téknologi, Hunan Universitas Téknologi, Beijing Universitas Téhnologi Kimia, jsb nyata. nguatkeun urang dina panalungtikan sareng inovasi.Kami geus meunang sababaraha patén-patén jeung panghargaan nu patali jeung sains jeung téknologi, ngajaga posisi ngarah di lapangan.

 

1
2
download