• img

Pangaweruh Industri

  • Where should the massive disposable mask packaging bags go?

    Kamana kedah angkat kantong bungkusan masker anu tiasa dianggo?

    Topeng parantos janten kabutuhan sapopoe, konsensus anu ku sabagéan ageung jalma sadar nuturkeun saprak wabah COVID-19.Majalah Amérika ngira-ngira yén dina taun 2020, sakitar 129 milyar masker bakal dianggo sareng dipiceun sadunya unggal bulan, sareng kalolobaanana tiasa dibuang!Sami...
    Maca deui
  • New Packaging Solution for TCM Liquid

    Solusi bungkusan anyar pikeun TCM Liquid

    Anyar-anyar ieu, WHO ngaluarkeun laporan anu jelas negeskeun kasalametan sareng efektivitas ubar tradisional Cina (TCM) dina nyalametkeun sareng pengobatan COVID-19.Statistik, Cina geus diwanohkeun perlakuan TCM ka leuwih ti 150 nagara jeung wewengkon, sarta nyadiakeun produk TCM ka leuwih ti 10 cou ...
    Maca deui
  • The revolution of chips’ packaging, BiONLY raises the “low carbon defense war”

    Revolusi bungkusan chip, BiONLY ngangkat "perang pertahanan karbon rendah"

    Konsumén kedah sering ngawadul ngeunaan bungkusan chip;éta salawasna pinuh ku hawa kalawan sababaraha chip.Nyatana, ieu mangrupikeun hasil tina pertimbangan ati-ati ku produsén chip.Ngagunakeun téhnologi ngeusian nitrogén, ngeunaan 70% nitrogén dieusian kana pakét, supplemented ku aluminium plating pr ...
    Maca deui
  • New Solution for Straw Packaging under the Background of Plastics Ban

    Solusi Anyar pikeun Bungkusan Jarami dina Latar Belakang Larangan Plastik

    Kalayan palaksanaan larangan plastik taun ka tukang, pangalaman jarami anu tiasa didegradasi sareng debat ngeunaan bahan anu tiasa terurai janten topik anu paling dibahas.Di antarana, sedotan kertas jadi pilihan kahiji pikeun warung bubble tea jeung warung kopi, tapi kalawan jejer kayaning jarami kertas ...
    Maca deui
  • An Industry Benchmark on The International Stage

    Patokan Industri dina Panggung Internasional

    Kiwari, Cina henteu ngan ukur ngaléngkah ka pasar konsumen pilem BOPA panggedéna di dunya, tapi ogé produsén sareng eksportir panggedéna di dunya.Pilem BOPA Cina beuki kuat di dunya.posisi ngaronjat ieu teu ngan reflected dina tumuwuhna ékspor, b ...
    Maca deui
  • New Breakthrough in Localization of Li-Battery Film

    Terobosan Anyar dina Lokalisasi Film Li-Batre

    Sabaraha kandelna 100μm?Ngan ngeunaan ketebalan hiji lambar kertas A4.Sarta eta oge ketebalan pilem laminated aluminium, nu mangrupakeun bahan konci pikeun pakét batré litium, sarta ngan misalna hiji lapisan ipis pilem akun pikeun ampir 20% tina biaya pakét batré litium.Naon anu anjeun henteu ...
    Maca deui
  • Packaging Innovation from Bowl Bag

    Inovasi bungkusan tina Kantong Mangkuk

    Saatos mie instan sareng tuangeun instan masak ringan, tuangeun instan gelombang mikro beku sigana janten produk populér salajengna.Anyar-anyar ieu, merek tuangeun énggal énggal "DING DING BAG" populer sateuacan diobral umum.Hayu urang pariksa magis "kantong mangkuk" babarengan.Seueur kantor ...
    Maca deui
  • Production Technologies of BOPA

    Téknologi Produksi BOPA

    Téknologi manufaktur pilem nilon kalebet CPA, IPA sareng BOPA.Metodeu anu paling seueur dianggo sareng efisien nyaéta BOPA (poliamida berorientasi biaxial), anu prosés produksina ngagaduhan dua jinis: Téknologi produksi sequential stretching sareng metode stretching sakaligus.Jalur berurutan...
    Maca deui
  • Precautions for BOPA Film in Printing

    Pancegahan pikeun BOPA Film dina Percetakan

    Faktor anu mangaruhan kualitas percetakan pilem kalebet bahan pilem, tinta, alat-alat, téknologi prosés, jsb. .Kalembaban & Suhu Con...
    Maca deui
  • Wide Applications of BOPA Film

    Aplikasi lega tina BOPA Film

    pilem BOPA bisa lega dilarapkeun pikeun bungkusan fléksibel dahareun, sapopoé-pamakéan, kimia, produk éléktronik, jsb kalawan multi-pagelaran na.Numutkeun kana aplikasi, urang tiasa ngabagi kana bagian-bagian ieu.BAGIAN 1. Paket Dahareun 1. Paket Umum Struktur laminasi has...
    Maca deui
  • Market Demand for High Barrier Microwavable & Retort Resistance Packaging Film

    Paménta Pasar pikeun High Barrier Microwavable & Retort Resistance Packaging Film

    Bungkusan résistansi Retort, ogé disebut kaléng lemes, mangrupikeun jinis bungkusan novél anu parantos ngembangkeun gancang dina dua taun.Éta aplikasi anu saé pisan pikeun piring tiis sareng tuangeun panas.Lila-lila pelestarian dina suhu kamar tanpa spoilage nyaéta fitur beredar na ...
    Maca deui
  • Applications of Metallocene Polyethylene

    Aplikasi Metallocene Poliétilén

    Dina taun panganyarna, metallocene poliétilén geus kahontal aplikasi rada lega, sarta loba sipat unggul bisa diwujudkeun ku laminating kalawan pilem BOPA.Kateguhan & kakuatan anu saé, awét suhu anu luhur sareng rendah mangrupikeun fitur anu luar biasa tina poliétilén metalosin.Nalika kuring ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2