• img

PHA - BOPA Film pikeun Paket Batré Litium

PHA mangrupikeun pilem BOPA khusus sareng téknologi LISIM pikeun aplikasi casing batré lepuh.Sipat mékanis anu unik ngamungkinkeun éta pikeun ngajaga formability sareng kateguhan anu langkung saé nalika dampak ngabentuk tiis.

sPHA nyaéta pilem BOPA hideung fungsional, uniformity warna na alus teuing, dampak, kabocoran sarta lalawanan maké jeung fitur beredar séjén husus dikembangkeun pikeun dilarapkeun ka bungkusan batré litium fléksibel hideung, sarta bisa ngurangan prosés palapis hideung tambahan di hilir jeung ningkatkeun laju ngahasilkeun produk rengse. .


Rincian produk

Fitur Mangpaat
✦ Sipat mékanis tailored pikeun casing batré pouch
✦Cocok pikeun aplikasi ngabentuk tiis;
Protéksi anu hadé pikeun batré litium
✦ Tusukan tinggi / résistansi dampak  

Parameter produk

Ketebalan / μm Lebar/mm Pangobatan
15-30 300-2100 tunggal / dua sisi korona

Ngabandingkeun Performance Bahan éksternal Umum

Performance BOPP BOPET BOPA
Résistansi puncture
Résistansi Flex-rengat ×
Résistansi Dampak
Panghalang Gas ×
Panghalang asor ×
Résistansi Suhu Tinggi
Résistansi Suhu rendah ×

goréng× normal△ lumayan○ alus teuing◎

Aplikasi

PHA mangrupa bagian kritis pilem palastik aluminium kinerja tinggi, kalawan résistansi alus teuing pikeun dampak kabocoran sarta maké, sarta mangrupa bahan inti bungkusan fléksibel batré litium.sarta utamana dilarapkeun ka batré litium, batré soft pack éléktronik kalawan standar 3C (kaasup telepon sélulér, headset Bluetooth, e-rokok, alat wearable pinter, jsb), traction batré soft pack, panyimpen kakuatan batré soft pack jeung saterusna.

Laminated kalawan bahan séjén, PHA nembongkeun ductility hadé, nu hartina bisa hadé ngajaga eusi batin lamun geus impacted ku gaya éksternal ku kituna ulah pamisah atawa Uap.Karakteristik sapertos ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun jerona lepuh sareng kapasitas batré pikeun umur batre anu langkung panjang.

Salaku salah sahiji lapisan inti pilem aluminium-plastik pikeun bungkusan fléksibel batré litium, PHA éfisién ningkatkeun kaamanan batré.Dina prosés pamakéan, nalika runaway termal lumangsung, PHA bisa nyadiakeun panyangga pikeun batré, nu ensures euweuh ledakan lumangsung sanajan dina kaayaan paling ekstrim.Kasimpulanana, aplikasi PHA dina widang mobil énergi anyar henteu ngan ukur manjangkeun umur batre, tapi ngajamin kasalametan pribadi.

4ed713cf493adeeaa4475f310a939d7
1 (2)

FAQ

Téknologi Utama Diadopsi ku BOPA
✔ Téknologi sekuensial: dua léngkah diperyogikeun.Manjang dina arah mékanis firstly lajeng manjang dina arah traverse (TD).Pilem anu diproduksi ku léngkah-léngkah ieu gaduh sipat mékanis anu saé.
✔ Téknologi manjang sakaligus mékanis: manjang dina arah mékanis (MD) sareng arah lintasan (TD) sakaligus, sareng ngenalkeun téknologi mandi cai supados tiasa ngirangan "éfék arch" sareng gaduh sipat fisik isotropik anu saé.
✔ Téknologi manjang simultaneous LISIM canggih: rasio manjang sareng lagu tiasa disaluyukeun sacara otomatis sareng sacara intelligently, anu ningkatkeun kakuatan mékanis, kasaimbangan sareng sipat fisik anu sanés tina film anu diproduksi.Éta mangrupikeun generasi téknologi manjang sinkron anu unggul sareng sampurna dina tahap ieu, ngawujudkeun integrasi sampurna produksi industri skala ageung sareng kustomisasi pribadi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliProduk