• img

TSA - BOPA Pilem kalawan kinerja cimata lempeng

TSA mangrupakeun 15μm BOPA featuring kacida linier tur gampang tearing dina arah MD na.Ieu hususna cocog pikeun bungkusan reclosable tur sagala aplikasi sejenna merlukeun hiji lawang gampang, linier tur rapih.Kalayan fitur tearing linier anu diwangun, TSA ngaleungitkeun kabutuhan ngagunakeun prosés tambahan atanapi bahan khusus pikeun ngadamel kantong muka linier.


Rincian produk

Dibandingkeun sareng PET anu gampang-gampang anu sanés, TSA henteu ngancurkeun sipat mékanis anu alus teuing tina PA sorangan, sareng henteu kedah dilaminasi ku PE anu gampang-royak sapertos PET anu gampang-royak.Paling struktur ngan butuh hiji lapisan Tsa - linier gampang-tearing Pa drive bahan séjén pikeun ngawujudkeun kinerja gampang-tearing linier tina sakabeh pilem laminated (kantong).

Fitur

Mangpaat

✦ Fitur cimata linier ngawangun;
✦ Cocog sareng mitra laminate anu béda
✦ Ngaleungitkeun kabutuhan ngagunakeun prosés tambahan sareng bahan khusus;
✦ Cocog pikeun rupa-rupa konfigurasi bungkusan sareng aplikasi
✦ Kakuatan mékanis anu saé sareng résistansi tusukan / dampak ✦ Ngajaga kakuatan sareng kateguhan BOPA, ngirangan résiko pegatna
✦ stabilitas dimensi alus teuing ✦ Cocog jeung rupa percetakan jeung ngarobah prosés pouch minimum distorsi sanggeus retort

Parameter produk

Ketebalan / μm Lebar/mm Pangobatan Retortability Kamampuh cetak
15 300-2100 tunggal / dua sisi korona ≤ 135 ℃ ≤12 kelir

Bewara: Retortability na printability gumantung kana lamination konsumén 'jeung kaayaan processing percetakan.

Aplikasi

Tsa mangrupakeun jenis pilem nilon kalawan sipat tearing linier unggulan di MD, nu dikembangkeun ku Changsu.Tsa tiasa ngajaga kakuatan mékanis tina nilon sareng sipat tearing linier na sanaos saatos laminasi.Teu kedah mésér alat-alat anu sanés pikeun pangeboran laser, anu ngirangan biaya investasi sareng ningkatkeun efisiensi produksi.Sajaba ti éta, Tsa masih boga sipat tearing linier alus sanajan sanggeus ngagolakkeun, retorting atawa katirisan.Dumasar kana fitur ieu, éta cocog pisan pikeun bungkusan sareng cai, saos atanapi bubuk, sapertos parfum, jelly, topéng, jsb.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

FAQ

Kakuatan Peeling Teu Cukup
✔ Lamun aya wewengkon badag tina percetakan plat pinuh, tinta jeung agén curing ditambahkeun appropriately dina mangsi;
✔ Jumlah agén curing kudu ngaronjat (5% -8%) dina usum panas.
✔ Eusi Uap pangleyur dikontrol dina 2‰;
✔ Lem kalayan pamakéan, nengetan suhu situs jeung kontrol kalembaban;
✔ Produk sanyawa kedah dilebetkeun kana kamar curing dina waktosna, sareng distribusi suhu ruangan curing kedah diawaskeun sacara teratur.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami