• img

EHAp - BOPA Pilem kalawan High Panghalang Performance

 

EHAp dirarancang khusus sareng diproduksi dina prosés peregangan simultan LISIM anu canggih.Produk ngonci seger gaduh sipat penghalang ultra-tinggi, aplikasi komposit na sareng bahan bungkusan dahareun tiasa ngirangan pamakean aditif, manjangkeun umur rak pangan, ngonci kasegaran sareng ngawétkeun seungit, sareng mangrupikeun bahan konci pikeun ngamajukeun paningkatan séhat sareng ngirangan. runtah kadaharan.

 


Rincian produk

Dibandingkeun sareng pilem ko-ekstrusi EVOH, EHA tiasa ngahontal éfék panghalang anu sami sareng EVOH tapi kirang bahan kusabab prosés manjang sakaligus LISIM, sareng ketebalan EHA ngan ukur 15μm anu langkung murah. .

Sajaba ti éta, printability beredar EHA bisa dilarapkeun ka sagala rupa pendaptaran akurat.Dibandingkeun sareng PVDC atanapi bahan panghalang luhur palapis anu sanés, EHA tiasa ngahontal printability titik-titik leutik anu saé.

Fitur Mangpaat
✦ Gas tinggi / panghalang ambu ✦Manjangkeun umur rak, kasegaran anu langkung saé
✦Kakuatan mékanis anu luhur sareng résistansi tusukan / dampak ✦Sanggup ngabungkus produk anu langkung beurat / langkung ageung, produk tulang anu kaku atanapi seukeut
✦Alus stabilitas diménsi
✦No leungitna panghalang kana deformasi pilem
✦Ipis tapi multi-fungsi
✦ Percetakan sabalikna akurat
✦ Panghalang stabil
✦Efektif ongkos

Parameter produk

Tipe Ketebalan / μm Lebar/mm Pangobatan OTR/cc·m-2·dinten-1 

(23 ℃, 50% RH)

Retortability Kamampuh cetak
EHAp 15 300-2100 tunggal / dua sisi korona <2 85 ℃ pasteurisasi ≤ 12 kelir

Bewara: Retortability na printability gumantung kana lamination konsumén 'jeung kaayaan processing percetakan.

Ngabandingkeun Performance Bahan éksternal Umum

Performance BOPP KNY EHA
OTR(cc/㎡.day.atm) 1900 8-10 < 2
Warna Beungeut Transparansi Kalawan konéng lampu Transparansi
Résistansi puncture
Kakuatan Lamination
Kamampuh cetak
Ramah lingkungan ×
Lemes Ngarampa

Goréng × éta OK △ cukup alus ○ alus teuing ◎

Aplikasi

EHAp mangrupikeun pilem fungsional anu transparan sareng halangan tinggi.Éta tahan ka 85 ℃ ngagolak atanapi 105 ℃ keusikan panas, OTR langkung handap tina 2 CC / m2.d.atm.Ngabandingkeun sareng film BOPA konvensional, kinerja résistansi oksigén tina EHAp sapuluh kali langkung saé, anu matak cocog pisan pikeun bungkusan anu ngagaduhan syarat anu ketat dina halangan gas, sapertos tuangeun piaraan, bumbu sanyawa, pastri kalayan umur rak pondok, kéju, kernels, inuman susu ferméntasi jeung balon high-end.

Applications (1)
Applications (2)
Applications (3)

FAQ

Bagging atawa sanggeus ngagolak warping

✔ Suhu sealing panas kaleuleuwihan atawa lila

✔ Struktur kontrol tegangan lapisan jero jeung luar teu bener

✔ tegangan inconsistent antara hareup jeung tukang tas


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami