• img

Film BOPLA (Biaxially Oriented Polylactic Acid) dumasar kana bio

Bahan basis bio BIONLY nyaéta pilem asam polylactic berorientasi biaxially kualitas luhur (BOPLA) anu dikembangkeun ku Xiamen Changsu.Produk ieu sacara efektif tiasa nyumponan paménta konsumén hilir pikeun bahan biodegradable kualitas luhur, sareng ogé nyayogikeun solusi anu kuat pikeun China pikeun ngahontal puncak karbon dioksida dina 2030 sareng tujuan nétralitas karbon di 2060.


  • :
  • Rincian produk

    PLA (asam polylactic) nyaéta polimér jeung asam laktat dihasilkeun ku fermentasi biologis salaku bahan baku utama.Bahan bakuna cekap sareng tiasa diregenerasi, produkna biodegradable.Sanggeus dipaké, éta bisa diwangun kana karbon dioksida jeung cai dina suhu leuwih luhur ti 55 ℃ atawa dina aksi pengayaan oksigén jeung mikroorganisme, merealisasikan sirkulasi bahan di alam kalawan saeutik dampak dina lingkungan, Ku alatan éta, éta mangrupa héjo idéal. bahan polimér.

    Dibandingkeun jeung métode processing sejen, prosés tensile biaxial méré bahan PLA kakuatan leuwih luhur sarta ketebalan pilem thinner, nu ngajadikeun prosés disintegration bahan jeung erosi mikroba gampang, jadi bisa greatly shorten waktu biodegradation tina bahan.Dibandingkeun jeung polimér dumasar fosil tradisional, PLA boga biosafety dipercaya, biodegradability sarta bisa ngurangan gumantungna énergi.Kusabab PLA asalna tina bio basa, éta boga pangaruh signifikan dina ngurangan karbon, sarta émisi karbon diréduksi ku leuwih ti 68% dibandingkeun jeung plastik dumasar-fosil tradisional.

     

    1

    Babandingan PLA sareng tapak suku karbon palastik lianna

    1

    Tanggal ti Plastik Éropa: Babandingan émisi karbon dioksida dina prosés produksi polimér

    Fitur produk

    ·BOPLA boga biocompatibility alus tur kinerja degradasi, nu ramah lingkungan.

    · Kinerja processing alus teuing jeung stabilitas tilepan alus tur ingetan twisting.

    · Transparansi anu luhur, halimun rendah, gloss permukaan anu saé sareng kinerja percetakan anu saé.

    · Alus kinerja panas-sealing tanpa perlakuan tambahan.

    Aplikasi

    Prosés manjang biaxial bisa greatly ngaronjatkeun sipat mékanis pilem PLA, sarta salajengna dilegakeun widang aplikasi na.Éta tiasa dianggo dina pita, bungkusan dahareun, bungkusan seger, laminating kertas, bahan pelepasan sareng widang sanésna, anu penting pisan pikeun pangurangan bungkusan, perlindungan lingkungan sareng pangurangan karbon.

    79ede4d3256b1e2b61881b2f7d81e43
    2
    离型材料应用
    4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliProduk