• img

LISIM BOPA Kalawan Kakuatan Alus Jeung Performance Konversi

LHA mangrupikeun BOPA anu diproduksi dina prosés peregangan simultan LISIM anu canggih.Film ngabogaan stabilitas dimensi alus sarta isotropi fisik.


Rincian produk

Fitur Mangpaat
✦ Isotropi termal jeung fisik ✦ distorsi minimum sanggeus retort
✦ Kakuatan anu luar biasa sareng résistansi tusukan / dampak ✦ Sanggup ngabungkus produk beurat, seukeut atanapi kaku kalayan kaamanan bungkusan anu saé
✦ Kurang sénsitip kana Uap jeung stabilitas dimensi panas-alus ✦ kinerja ngarobah alus teuing, pendaptaran percetakan akurat

Parameter produk

Ketebalan / μm Lebar/mm Pangobatan Retortability Kamampuh cetak
15,25 300-2100 tunggal / dua sisi korona ≤135 ℃ ≤12 kelir

Bewara: retortability na printability gumantung kana lamination konsumén 'jeung kaayaan processing percetakan.

Ngabandingkeun Performance Bahan éksternal Umum

Performance BOPP BOPET BOPA
Résistansi puncture
Résistansi Flex-rengat ×
Résistansi Dampak
Panghalang Gas ×
Panghalang asor ×
Résistansi Suhu Tinggi
Résistansi Suhu rendah ×

goréng× normal△ lumayan○ alus teuing◎

Aplikasi

LHA bisa dipaké pikeun percetakan warna dina 12 kelir (kaasup 12 kelir), kantong nyieun kalawan sealing width≤10 cm, sarta bungkusan exquisite kalawan syarat pigura.Henteu gampang ngagulung sareng ngagulung saatos ngagolak sareng masak dina suhu luhur dina 135 ℃.Sapertos: pouch retort sareng tutup cangkir kalayan pola anu hipu, bungkusan kalayan sarat pikeun precision percetakan sareng kakuatan mékanis, reprocessing BOPA fungsional (BOPA sareng palapis PVDC dianggo pikeun bungkusan pangan-halangan tinggi).Widang aplikasi kalebet kantong kastanye, hayam panggang sareng produk daging sanésna, daging sapi, tahu garing sareng tuangeun luang sanésna, sangu masak mandiri, jeli, anggur béas, sangu, pilem panutup tahu, MRE (kantong kadaharan gancang militér) kantong dahareun piaraan, kelas tinggi kantong béas exquisite, jsb.

Applications (1)
Applications (2)

FAQ

Kantong Nyieun Dislocation

Pola positip sareng négatif teu tiasa dijajarkeun nalika pigura kedah dijajarkeun, nyababkeun kasalahan serong "mulut gunting".

Nyababkeun:

● Pangaruh "efek ruku".

● Nyerep Uap More serius lumangsung dina nilon sanggeus prosés percetakan.

● Film aslina boga edging slight sarta dicitak ku ngaronjatna tegangan.

Saran nu patali:

✔ Perhatoskeun kadali suhu sareng kalembaban lingkungan.

✔ Dina hal ujung ayun, éta bakal diatur nurutkeun kaayaan sabenerna produk, kayaning percetakan dina pola pigura, teu kudu dipaksa pikeun ngaronjatkeun tegangan.

✔ Nampi draf panginget, ngingetkeun para nasabah pikeun nyingkahan pigura anu cocog dina ngarancang pola kantong sareng ngirangan biaya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami