• img

Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., anak perusahaan Sinolong Group, nguatkeun kamungkinan héjo sareng rendah karbon anyar sareng BiOPA®, pilem BOPA basis bio munggaran di China!

lRéduksi Karbon tina Bahan Baku

BiOPA henteu ngan ukur ngawujudkeun réduksi karbon dina sumberna, tapi ogé gaduh sipat bahan anu caket pisan sareng BOPA, sapertos kakuatan anu luhur, résistansi tusukan anu luhur, kateguhan anu saé sareng panghalang gas anu saé, jsb. Naon deui, BiOPA parantos disertifikasi kuTUVsarta ngabogaan tapak suku karbon nyata leuwih handap plastik dumasar-fosil tradisional, nu mangrupakeun kontribusi penting pikeun ngurangan karbon dina bungkusan.

1

lNgamajukeun Pangwangunan Héjo

Kalawan duananaémisi karbon rendahjeungkinerja luhur, BiOPA boga rupa-rupa aplikasi dina widang produk pamakéan sapopoé, bungkusan industri, bungkusan éléktronik jeung saterusna.Éta tiasa nyayogikeun solusi bungkusan anu praktis sareng sustainable pikeun konsumén hilir sareng nyayogikeun solusi énggal pikeun perusahaan pikeun ngalaksanakeun tanggung jawab pangurangan karbon na.

2

 

lNgalatih Konsép Pangwangunan Lestari ngaliwatan Inovasi Ilmiah & Téknologi

Salaku supplier pilem BOPA panggedéna di dunya, Xiamen Changsu ngagaduhan seueur penghargaan sareng prestasi nasional, ngawasa prosés produksi pilem BOPA anu paling lengkep sareng canggih, ngahontal terobosan sareng kabisat dina seueur téknologi inti, sareng mingpin jumlah hak cipta intelektual anu mandiri. jeung patén-patén.Dina waktos anu sami, Xiamen Changsu ogé pabrik héjo nasional sareng perusahaan manajemén ranté suplai héjo nasional.Eta geus komitmen kana Éksplorasi inovatif sarta panalungtikan téhnologi inti dina widang héjo sarta low-karbon & héjo sarta euweuh bahan karbon.

45

 

 


waktos pos: Mar-24-2022