• img

https://www.changsufilm.com/straight-tear-bopa-film-product/Saatos mie instan sareng tuangeun instan masak, kadaharan instan gelombang mikro beku sigana janten produk populér salajengna.Anyar-anyar ieu, merek tuangeun énggal énggal "DING DING BAG" populer sateuacan diobral umum.Hayu urang pariksa magis "kantong mangkuk" babarengan.

Seueur pagawé kantor nganggo oven microwave pikeun memanaskeun tuangeun nyalira nalika istirahat siang, tapi anjeun ogé bakal mendakan yén oven microwave ditempelkeun ku tip anu haneut "Ulah Pasang Dahareun dina Bungkusan Plastik pikeun Pemanasan“.Ku alatan éta, ngembangkeun microwave dahareun instan, bahan bungkusan pohara penting.

Téknologi Ngadorong Ngaronjatkeun Industri Pangan, sareng Pembungkusan mangrupikeun Motivator Utama.

DING DING BAG henteu kedah dilebur sareng dibongkar, ngan ukur kedah dipanaskeun dina gelombang mikro salami 6 menit.Éta ogé tiasa nangtung dina desktop, nyéépkeun pakét sareng robih janten peralatan makan.Teu kedah ngumbah piring sareng mung buang kana tong sampah saatos tuang.Janten, kumaha carana supados henteu janten mangkok rusak nalika nyéépkeun bungkusan?Éta peryogi téknologi bungkusan pikeun ngajaga rasa pangalaman muka.

https://www.changsufilm.com/straight-tear-bopa-film-product/

Tsa, lempeng linear cimata BOPA Film, dibuka ku Xiamen Changsu mangrupakeun leyuran alus pikeun masalah ieu, sahingga "kantong mangkuk" pikeun meunangkeun cut lempeng linier.Tsa teu merlukeun pamakéan hébat usaha atawa parabot kayaning gunting pikeun mempermudah lawang, eta bisa gampang torn kalawan leungeun bulistir dina garis lempeng tur nyegah eusi spilling kaluar.

Naha kadaharan instan gelombang mikro beku anyar tiasa janten produk ngabeledug salajengna gumantung kana jurang antara ideu inovatif sareng rasa pangalaman anu nyata.Ngandelkeun pilem-kinerja tinggi pikeun ngaronjatkeun rasa pangalaman muka, éta bisa jadi rojongan kuat pikeun inovasi "Bowl Bag"!

 


waktos pos: Mar-16-2022